Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia180g252kcal30.6g0g14.4g0g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 85g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Pizzajuustoraaste, annos 360g45g126kcal14g0g7.7g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g4.5g2.7kcal0.1g0.7g0g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g903kcal95.6g21.2g47g10g
Valittu annoskoko441g452kcal47.8g10.6g23.5g5g
Annoskoko puolitettuna221g226kcal23.9g5.3g11.8g2.5g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192