Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g117g128kcal26.8g0g2.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.6g7.2kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g117g35kcal1.2g7g0.2g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g105g35kcal2.9g5.7g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g53g8.4kcal1.1g0.7g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g68kcal5.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g669kcal75.2g27g28.2g0g
Valittu annoskoko441g335kcal37.6g13.5g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna221g167kcal18.8g6.8g7.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953