Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka73g69kcal12.4g0.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Vesi190g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g4g0.3g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g15g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus20g71kcal2.9g0.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g419kcal35.2g28.2g17.2g4g
Valittu annoskoko441g210kcal17.6g14.1g8.6g2g
Annoskoko puolitettuna221g105kcal8.8g7.1g4.3g1g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749