Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu150g451kcal6.2g6g45.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 113g72kcal3.6g5.4g3.9g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Sieni-sipulihakkelus 75g20kcal1.1g2.1g0.3g2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Tilli mauste1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1189kcal40.4g31g100g4.2g
Valittu annoskoko441g595kcal20.2g15.5g50g2.1g
Annoskoko puolitettuna221g297kcal10.1g7.8g25g1.1g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636