Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)180g630kcal21.6g124.2g3.4g9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen125g900kcal0g0g100g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri6g24kcal0g6g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana883g3109kcal43.2g260.4g206.8g18g
Valittu annoskoko441g1554kcal21.6g130.2g103.4g9g
Annoskoko puolitettuna221g777kcal10.8g65.1g51.7g4.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716