Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana883g102kcal5.8g16.4g0.8g5.8g
Valittu annoskoko442g51kcal2.9g8.2g0.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna221g26kcal1.5g4.1g0.2g1.5g
Arvot/100g100g12kcal0.7g1.9g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985