Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 91g69kcal1.7g14.1g0.2g0.9g
Seiti pakaste 53g41kcal9.2g0g0.4g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g4.9g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g23g9kcal0.2g1.4g0g0.7g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g27g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g312kcal24.6g37.2g5.4g3.8g
Valittu annoskoko442g156kcal12.3g18.6g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna221g78kcal6.2g9.3g1.4g1g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442