Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 770g2520kcal78.5g511.3g8.5g25.8g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g840g882kcal159.6g4.2g25.2g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g875g700kcal13.1g58.6g43.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1400g420kcal64.4g26.6g4.2g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g11192kcal731.4g1219.6g351.8g98.4g
Valittu annoskoko4410g5596kcal365.7g609.8g175.9g49.2g
Annoskoko puolitettuna2205g2798kcal182.9g304.9g88g24.6g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180