Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g899g243kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Paprika, punainen674g173kcal6.1g31g2.7g13.5g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Munakoiso 1797g402kcal9g55.7g3.6g44.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g337g68kcal2g12.8g1g4.7g
Tomaatti paseerattu(Pomi)449g103kcal5.8g18g0.9g3.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g2089kcal73.4g337.6g22.8g166.8g
Valittu annoskoko4410g1045kcal36.7g168.8g11.4g83.4g
Annoskoko puolitettuna2205g522kcal18.4g84.4g5.7g41.7g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664