Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1400g560kcal21g63g28g35g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g6486kcal599.8g232.2g346.6g103.6g
Valittu annoskoko4410g3243kcal299.9g116.1g173.3g51.8g
Annoskoko puolitettuna2205g1622kcal150g58.1g86.7g25.9g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262