Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1867g2588kcal233.3g5.6g182.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2276g1275kcal193.5g113.8g4.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g155g929kcal32.5g10.2g83.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka46g182kcal0g45.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe73g280kcal2.1g67.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g10506kcal922.8g485g542.2g0g
Valittu annoskoko4416g5253kcal461.4g242.5g271.1g0g
Annoskoko puolitettuna2208g2627kcal230.7g121.3g135.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856