Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1603g337kcal52.9g30.5g0g40.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2004g341kcal32.1g44.1g4g38.1g
Voi 361g2616kcal4.3g1.4g293.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g449g1257kcal85.3g0.1g98.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g9100kcal349.2g152.2g791.8g156.4g
Valittu annoskoko4416g4550kcal174.6g76.1g395.9g78.2g
Annoskoko puolitettuna2208g2275kcal87.3g38.1g198g39.1g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584