Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha961g1595kcal182.5g0g96.1g0g
Kaali, valkokaali1201g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1321g238kcal7.4g33g5.3g9.2g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g108g91kcal4.6g20.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu12g10kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow36g324kcal0g0g36g0g
Hunaja 36g119kcal0.2g29.1g0g0g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g5617kcal437.2g305g282.2g92g
Valittu annoskoko4416g2809kcal218.6g152.5g141.1g46g
Annoskoko puolitettuna2208g1404kcal109.3g76.3g70.6g23g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821