Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 642g489kcal12.1g99.6g1.3g6.4g
Porkkana 1124g368kcal7g62.5g2.2g28.7g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g642g128kcal7.7g20.6g2.2g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 1606g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g402g1124kcal76.3g0g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g4217kcal206.2g365.4g188g84.4g
Valittu annoskoko4416g2109kcal103.1g182.7g94g42.2g
Annoskoko puolitettuna2208g1054kcal51.6g91.4g47g21.1g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529