Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Bataatti, kuorittu 1718g1390kcal27g289.1g0.9g51.5g
Lanttu 1638g473kcal16.4g75.3g4.9g29.5g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g419kcal28.5g0g33g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g5486kcal174.4g802.6g129.4g194.4g
Valittu annoskoko4416g2743kcal87.2g401.3g64.7g97.2g
Annoskoko puolitettuna2208g1371kcal43.6g200.7g32.4g48.6g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951