Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1199g1139kcal239.8g0g20.4g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Makaroni, tumma 1199g4311kcal161.9g787.7g36g70.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g999g410kcal14g80.9g3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g999g1199kcal34g36g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g14471kcal899.4g1809.2g358.6g141.4g
Valittu annoskoko4416g7236kcal449.7g904.6g179.3g70.7g
Annoskoko puolitettuna2208g3618kcal224.9g452.3g89.7g35.4g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001