Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1600g280kcal29.3g6.4g8g30.4g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai128g448kcal15.4g90.9g2.7g3.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1280g1088kcal17.9g56.3g89.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g128g934kcal1.3g1.3g102.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g5673kcal136.2g340.6g406.6g79.2g
Valittu annoskoko4416g2837kcal68.1g170.3g203.3g39.6g
Annoskoko puolitettuna2208g1418kcal34.1g85.2g101.7g19.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525