Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g1088g1708kcal238.3g0g83.8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g640g1088kcal49.3g33.3g83.2g17.9g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g640g826kcal26.9g32.6g64g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g480g360kcal86.4g2.4g4.8g0g
Sitruuna kuorittu 96g40kcal0.6g2.1g1.1g2.7g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g1440g3442kcal105.1g676.8g23g112.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g14945kcal1015.6g1495g520.4g267.2g
Valittu annoskoko4416g7473kcal507.8g747.5g260.2g133.6g
Annoskoko puolitettuna2208g3736kcal253.9g373.8g130.1g66.8g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988