Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3008g3369kcal661.8g0g90.2g0g
Sipuli 602g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g662g946kcal82.7g2g68.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 120g873kcal1.4g0.5g97.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g10741kcal1506.8g62.8g514.8g20.4g
Valittu annoskoko4416g5371kcal753.4g31.4g257.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna2208g2685kcal376.7g15.7g128.7g5.1g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756