Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 1536g1167kcal246.4g0g18.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1440g1728kcal47.5g53.3g144g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1056g2608kcal96.1g464.6g16.9g105.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g11215kcal790g1072.6g360.8g224.2g
Valittu annoskoko4416g5607kcal395g536.3g180.4g112.1g
Annoskoko puolitettuna2208g2804kcal197.5g268.2g90.2g56.1g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858