Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1359g1277kcal6.8g298.9g6.8g0g
Rypsiöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu100g104kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1599g2078kcal335.7g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g8860kcal729.8g722.4g305.8g31.4g
Valittu annoskoko4416g4430kcal364.9g361.2g152.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna2208g2215kcal182.5g180.6g76.5g7.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451