Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2560g8205kcal685.3g0g612.9g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras224g598kcal19g114.7g2.2g30g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 736g336kcal22.1g35.3g11g0g
Jauhelihamauste, annos 15g96g2.9kcal0g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g18715kcal1473.6g378.8g1257.4g87.2g
Valittu annoskoko4416g9358kcal736.8g189.4g628.7g43.6g
Annoskoko puolitettuna2208g4679kcal368.4g94.7g314.4g21.8g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347