Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss141g104kcal1.7g25.3g0.4g0g
Karjalanpaisti atria 700g131g210kcal25g0g12.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)73g22kcal0.7g2.9g0.3g0.1g
Kevytkerma38g45kcal1.2g1.7g3.8g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g7.5g18kcal0.8g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g871kcal60.2g65.4g41.4g0.6g
Valittu annoskoko442g436kcal30.1g32.7g20.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna221g218kcal15.1g16.4g10.4g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920