Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g118g65kcal1.8g7.7g3g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g56g96kcal1.4g3.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g756kcal50.8g34.4g45.8g4.8g
Valittu annoskoko442g378kcal25.4g17.2g22.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna221g189kcal12.7g8.6g11.5g1.2g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348