Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 63g189kcal11.2g30.3g0.6g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK18g28kcal3.7g0.1g15.7g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g600kcal48.8g60.8g42.6g13.4g
Valittu annoskoko443g300kcal24.4g30.4g21.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna221g150kcal12.2g15.2g10.7g3.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917