Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g100g180kcal19g0g12g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g562kcal43.4g38.2g25g9.2g
Valittu annoskoko443g281kcal21.7g19.1g12.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna221g140kcal10.9g9.6g6.3g2.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052