Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Porkkana 87g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Juuriselleri 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 117g89kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta117g5.8kcal0.2g0.5g0.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g464kcal19g55.4g15g11.2g
Valittu annoskoko443g232kcal9.5g27.7g7.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna221g116kcal4.8g13.9g3.8g2.8g
Arvot/100g100g52kcal2.1g6.3g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390