Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2000g340kcal32g44g4g38g
Nakki, keskiarvo 480g1120kcal54.7g5.6g98.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g120g648kcal0.2g0.4g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Aurajuusto120g408kcal24g0g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g6773kcal347.8g396.8g421.8g83g
Valittu annoskoko4420g3387kcal173.9g198.4g210.9g41.5g
Annoskoko puolitettuna2210g1693kcal87g99.2g105.5g20.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140