Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1360g1278kcal6.8g299.2g6.8g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu100g104kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1600g2080kcal336g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g8868kcal730.4g723g306.2g31.4g
Valittu annoskoko4420g4434kcal365.2g361.5g153.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna2210g2217kcal182.6g180.8g76.6g7.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451