Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)721g476kcal108.2g0g5g0g
Omena, keskikokoinen 200g801g273kcal1.6g56.9g2.4g14.4g
Kurkku, tuore401g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Ruokajogurtti Valio801g721kcal36.1g40.1g48.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Paahtoleipä, monivilja 842g2123kcal64.3g367.9g34g34.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g8296kcal459.4g1135.6g185.4g130.2g
Valittu annoskoko4424g4148kcal229.7g567.8g92.7g65.1g
Annoskoko puolitettuna2212g2074kcal114.9g283.9g46.4g32.6g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358