Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g701g245kcal7g45.6g3.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g561g505kcal25.8g92.5g3.9g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g561g505kcal33.6g84.1g0.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow561g140kcal5g26.9g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha561g931kcal106.5g0g56.1g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g4689kcal357.6g505g131.8g2.4g
Valittu annoskoko4424g2344kcal178.8g252.5g65.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna2212g1172kcal89.4g126.3g33g0.6g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151