Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1166g1936kcal221.5g0g116.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g933g233kcal12.1g39.2g1.9g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g700g2358kcal87.5g470.2g14g42g
Kananmuna kuorineen punnittu634g799kcal69.8g1.9g57.1g0g
Persilja140g17kcal2g1.5g0.3g11.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta117g533kcal46.6g0g37.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g233g58kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )35g315kcal0g0g35g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g12754kcal887.8g1075.8g526.4g126g
Valittu annoskoko4424g6377kcal443.9g537.9g263.2g63g
Annoskoko puolitettuna2212g3189kcal222g269g131.6g31.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401