Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1518g3887kcal141.2g698.5g24.3g151.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio694g2011kcal235.8g0g117.9g0g
Tonnikala vedessä 1050g1096kcal235.6g0g15.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki750g600kcal97.5g15g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 412g518kcal45.4g1.1g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8848g16225kcal1511g1429.2g420.2g303.6g
Valittu annoskoko4424g8113kcal755.5g714.6g210.1g151.8g
Annoskoko puolitettuna2212g4056kcal377.8g357.3g105.1g75.9g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375