Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g723g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g181g188kcal14.3g29.5g1.1g3.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g181g199kcal9g38g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%904g1446kcal24.4g24.4g135.6g0g
Ruohosipuli 362g82kcal5g6.1g2.2g8.7g
Katkarapu 1807g1236kcal261g0g19.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g181g1627kcal0g0g180.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g9983kcal646.8g268.2g683.6g49.4g
Valittu annoskoko4428g4991kcal323.4g134.1g341.8g24.7g
Annoskoko puolitettuna2214g2496kcal161.7g67.1g170.9g12.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850