Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 243g2147kcal0g0g242.8g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Tonnikala öljyssä 720g1366kcal195.1g0g64.8g0g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1199g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Tomaatti 1439g328kcal8.1g49.6g4.3g20.1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g8698kcal447g249.6g638.4g85.8g
Valittu annoskoko4428g4349kcal223.5g124.8g319.2g42.9g
Annoskoko puolitettuna2214g2175kcal111.8g62.4g159.6g21.5g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358