Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Kirsikkatomaatti, 50g500g100kcal3g19g1.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g1600g2224kcal304g0g112g0g
Heinz ketsuppi72g73kcal0.6g17.2g0.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g8g30kcal1g5g0.6g0g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli, kokonainen 50g400g108kcal5.2g19.2g0.8g2.8g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g6731kcal668.8g259.4g325g40.2g
Valittu annoskoko4428g3366kcal334.4g129.7g162.5g20.1g
Annoskoko puolitettuna2214g1683kcal167.2g64.9g81.3g10.1g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696