Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 744g317kcal2.8g30.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai587g2053kcal70.4g416.4g12.3g17.6g
Ruokaöljy keskiarvo 18g159kcal0g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 248g312kcal27.3g0.6g22.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 1015g2248kcal177.6g0g172.6g0g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.2g0.1g1.2g
Tomaattimurska 902g265kcal5.1g47.8g1.8g17.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 451g388kcal14g19.9g27.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g395g1540kcal114.5g7.9g114.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g14604kcal825g1052.6g737.6g71.8g
Valittu annoskoko4428g7302kcal412.5g526.3g368.8g35.9g
Annoskoko puolitettuna2214g3651kcal206.3g263.2g184.4g18g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574