Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 41g135kcal4.2g27.4g0.5g1.4g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 48g10kcal0.3g1.4g0g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Maissi, purkki Rainbow40g24kcal0.8g3.8g0.6g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 13g28kcal1.8g0.2g2.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 125g115kcal19.8g3.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g750kcal61g91.8g13g11.6g
Valittu annoskoko443g375kcal30.5g45.9g6.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna222g188kcal15.3g23g3.3g2.9g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221