Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 197g87kcal1g12.6g1.2g6.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g141g549kcal0g137.9g0g0g
Suklaa tumma 84g436kcal3.3g45g26.2g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g2149kcal8.6g391.4g54.8g22g
Valittu annoskoko443g1074kcal4.3g195.7g27.4g11g
Annoskoko puolitettuna222g537kcal2.2g97.9g13.7g5.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914