Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow281g56kcal8.4g5.6g0g7g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä31g57kcal0.9g3.7g4.4g0g
Vuohenjuusto President63g161kcal11.9g0.3g12.5g0g
Valkoviini kuiva 63g43kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g744kcal42.8g20g46.2g14g
Valittu annoskoko444g372kcal21.4g10g23.1g7g
Annoskoko puolitettuna222g186kcal10.7g5g11.6g3.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744