Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Lehtiselleri 21g2.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Kalaliemi laimennettu 208g6.2kcal0g0.6g0.4g0g
Kirjolohifilee 83g138kcal14g0g9.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku31g5.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g4.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g481kcal31.8g14g32g5.6g
Valittu annoskoko444g240kcal15.9g7g16g2.8g
Annoskoko puolitettuna222g120kcal8g3.5g8g1.4g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223