Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g125g81kcal2.1g15g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g50g50kcal9.5g0g1.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g17g28kcal0.4g1g2.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.7g3.7kcal0.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g431kcal29.6g40.6g13.4g0g
Valittu annoskoko444g216kcal14.8g20.3g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna222g108kcal7.4g10.2g3.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653