Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g585g246kcal9.4g50.3g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 300g102kcal3.3g16.2g0.6g8.7g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)75g263kcal10.1g49.2g2.2g4.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g60g192kcal31.2g16.8g0.3g9.6g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka450g122kcal8.5g18.9g0.9g10.8g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8865g2511kcal134.2g341.4g59.4g78.6g
Valittu annoskoko4433g1255kcal67.1g170.7g29.7g39.3g
Annoskoko puolitettuna2216g628kcal33.6g85.4g14.9g19.7g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436