Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 934g902kcal28.1g183g3g9.2g
Paistijauheliha 10%934g1588kcal186.9g0g93.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g584g1635kcal110.9g0.2g128.5g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Maito, Kevyt1869g860kcal59.8g89.7g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8876g10034kcal774.4g557g506.2g22.4g
Valittu annoskoko4438g5017kcal387.2g278.5g253.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna2219g2508kcal193.6g139.3g126.6g5.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598