Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi75g338kcal4.9g45.1g15.8g2.3g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g200g340kcal14.4g32g17g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Liivate 4g14kcal3.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g2708kcal50.2g184.6g196.6g4.6g
Valittu annoskoko444g1354kcal25.1g92.3g98.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna222g677kcal12.6g46.2g49.2g1.2g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626