Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kukkakaali 105g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Parsakaali brokkoli 103g36kcal4.8g2g0.3g2.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g94g112kcal3.2g3.4g9.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)11g43kcal3.3g0.2g3.3g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g75g187kcal13.5g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1028kcal58g19.4g77.2g11.4g
Valittu annoskoko444g514kcal29g9.7g38.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna222g257kcal14.5g4.9g19.3g2.9g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977