Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Hapankaali 150g42kcal1.6g6.4g0.3g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste75g19kcal0.7g3.6g0.2g2.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g479kcal34.2g37.4g19g12.6g
Valittu annoskoko444g240kcal17.1g18.7g9.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna222g120kcal8.6g9.4g4.8g3.2g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417