Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g75g25kcal0.8g3.5g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g557kcal44.2g40g22g2.6g
Valittu annoskoko444g279kcal22.1g20g11g1.3g
Annoskoko puolitettuna222g139kcal11.1g10g5.5g0.7g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571