Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g45g55kcal9.5g0g1.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g294kcal23.8g19.4g12.6g6.4g
Valittu annoskoko444g147kcal11.9g9.7g6.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna222g74kcal6g4.9g3.2g1.6g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251