Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)64g10kcal1.3g0.6g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g113g28kcal1.5g4.7g0.2g0g
Katkarapu 101g69kcal14.6g0g1.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g372kcal2.3g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1073kcal41.4g23.4g90.8g1.4g
Valittu annoskoko444g537kcal20.7g11.7g45.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna222g268kcal10.4g5.9g22.7g0.4g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678